2014. április 25.

Gerlicék


Meredek patakpart, alámosott padmaly, csillámló pókhálókkal egybeszőtt sűrű keserűlapu dzsungel.
Alatta pedig gyanútlanul szedeget valami valamit egyenletes ritmusban, félpercenként.
Pisztráng, naná, hogy pisztráng, mégpedig nem is akármilyen. Komótosan fel-feldobja hátúszóját, senkitől sem zavartatva, sem ember sem állat hozzá nem férhet.
Az úriember tökéletes terepszínű cuccban mozdulatlanul bámulja a csodát. Sokat látott már, de az ilyen tökéletes látvánnyal sosem tud betelni. A horgászbot mellette egy fának támasztva, horgászatról szó sem lehet, a hal megközelíthetetlen.

Cseverészés hangja erősödik a kanyarban.

Három fiú, könnyű hátizsákkal, sombrero-karimás kalappal poroszkál lefele a keskeny erdei úton. Ő lent, a lapulevelek takarásában észrevétlen, a hal meghökkenve abbahagyja a szedegetést.
A srácok eltűnnek a kanyarban, utánuk három csaj szaporázza. Gerlicetrió.
Óvatosan körülnéznek és az úton maradt két lány halk kuncogásának kíséretében egyikük lebotorkál a patak partjára, a lapulevelek mellé és tőle öt méterre sietősen letolja a farmerjét, a hófehér bugyiját és gyanútlanul végzi a dolgát.
Meg se mer moccanni, nagyon csinos a lány, még a fejét sem meri elfordítani, nehogy észrevegyék.
Ebben a pillanatban a pisztráng, mint vérbeli csuka, csobbanósat rabol a padmaly alatt.
Fent a lányok megdöbbenve fordulnak oda és veszik észre, hogy barátnőjük az úriember előtt szerepel könnyűpornó kategóriában.

Az iménti diszkrét vihogás éktelen kacajra vált, a pisztráng ijedtében kiugrik a vízből és egy békával a szájában egy keserűlapun landol…

… és ekkor hirtelen felébredt.
Elégedetten konstatálta, hogy erekciója van.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése