2014. április 14.

Délegy delayed

A brontoszauruszok 20 tonnás súlyukkal és óriás testükkel naponta 1,9 kg metánt szellentettek a Föld légkörébe, ami miatt állítólag üvegház-hatást okoztak a Földön, de még arról is híresek, hogy ha valaki a farkukra lépett, az ingerület kb. 2 perc alatt jutott el az agyukig.  Most pont egy ilyen késleltetett reagálás következik, ami egy évvel ezelőtti eseményről készült, de csak most lett blogérett.




Az e heti Magyar Horgászban Vass Csabi cikke juttatta eszembe ezt a tavalyi pecát.
Történt volt, hogy a Fishingtime Magazin szerkesztőstábja tavaly áprilisban meghívta a magazinba író bloggereket és szakírókat egy délegyházi pecára.


Álló sor balról jobbra: Bencsik Roland, Jurinovics Richárd, Makai Dániel, Darabos Tamás, Szarvas Zoltán, Gyöngy László, Gyöngy Alexandra, Tordai Máté, Berzai Dávid.
Lent: jómagam, Vass Csaba és Németh Viki.  (Fotó: Bakk Mihály)

Kedves, kellemes társaság gyűlt össze és rövid ismerkedés után "nekirontottunk" a tónak, ki gyalog körbe-körbe, ki csónakkal, fekát fenyíteni. A legyesek közül ketten voltunk.

Célra tarts!

A többiek pergettek, főleg a gumiférgek és a wobblerek szerepeltek jól, a mi legyeinkre rá se bagóztak a sügérek, amelyek már- amint később kiderült- épp ívásra készülődtek, nem voltak étvágyuknál.
Ezért aztán ráálltunk a vörösszárnyúakra és jót szórakoztunk.
Készült néhány kép is.

Tervezgetés a jövőről




Idén, remélem ugyanígy, ugyanitt!





Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése